Houten dakkapel

Wilt u graag een dakkapel met een authentieke uitstraling? De houten dakkapellen van specialisten verhogen de waarde van uw huis. Ze plaatsen regelmatig een houten dakkapel en doen dat met plezier ook voor u.

Waarom een houten dakkapel?

Hout is een materiaal uit de natuur, dat van nature krachtig, sterk en duurzaam is. Een houten dakkapel is daardoor ook krachtig, sterk en duurzaam. Uiteraard maken ze gebruik van de beste houtsoort als ze uw dakkapel bouwen. Uw houten dakkapel bestaat echter niet alleen uit hout, want de zijkanten van de dakkapel werken ze af met glad rabat.

Snel geplaatst

Specialisten maken uw dakkapel in de werkplaats, de zogeheten prefab dakkapel. Voor u betekent dit lagere kosten en een betere kwaliteit. Ze plaatsen de houten dakkapel vervolgens met een kraan op uw dak. Binnen één tot twee dagen is uw dakkapel geplaatst én volledig afgewerkt aan de binnenkant. Ze kunnen een houten dakkapel razendsnel plaatsen, zodat u zo min mogelijk overlast heeft van de bouw. Uiteraard hanteren ze zeer scherpe prijzen voor de houten dakkapellen.